hits

Tre.seks.fem

- Tanker / Meninger / Følelser -
 • 12.10.2017
 • 10 TING SOM IRRITERER MEG GRENSELØST

  God morgen til alle dere!

  I dag trenger jeg å få ut litt frustrasjon før helgen starter, så nå skal vi irritere oss grønne! 
  Jeg er en av dem som prøver å ikke irritere meg så mye av dagligdagse hendelser, men når det skjer på en dårlig dag, ja da er det å irritere seg grønn av. Her kommer 10 ting jeg irriterer meg, og kanskje noe som irriterer deg også?

   

  1. Når personen som var på do før deg brukte opp resten av dorullen, og brydde seg ikke med å sette inn ny dorull.

   

  2. Jeg blir irritert når min mor ikke tar opp håret i sluken etter seg, det værste jeg vet er løse hår, og i hvert fall når de er våte. Den absolutt ekleste feelingen er å få hår mellom tærne i dusjen. Da skriker jeg.

   

  3. Jeg irriterer meg grønn når naboene setter opp bosspannet sitt (søppeldunken) for å sikre seg parkeringsplass når de er komt hjem fra jobb. Dette er jo ikke egentlig lov på offentlig vei, da alle skal ha en fair mulighet til å finne seg parkeringsplass når de kommer hjem. Den grå bilen er min, men jeg prøvde å drite i at naboen satt det opp. Dermed stilte jeg bilen min helt oppi bosspannet for å demonsterere at det ikke er greit jeg å sikkre seg plasser til senere.

   

  4. Når folk parkerer farlig nært bilen min. Så nært at det blir vanskelig å komme ut fra luken. Det er noe jeg kan irriterest over i laang tid. Bildet ble tatt dagen etter bosspann-episoden, og det var liksom prikken over i'en. Hva har jeg gjort for å fortjene dette? Spurte jeg meg selv etter å finne bilen så tett inntill naboens bil onsdags morgen.

   

  5. Noe som jeg tror at ikke bare jeg irriterer meg over, men også du som leser dette, er når du og noen venner har avtalt å finne på noe sammen, men så melder de avbud rett før avtalen. Are.you.serious? I used so much time to get ready for you..

   

  6. Jeg kan ikke fordra kø.. hender det at jeg kommer midt oppi den travleste timene så kan jeg sitte å denge hodet i rattet fordi jeg mister dyrbar tid. Neida, jeg denger ikke hodet i rattet, men det er vell det som foregår i hodet mitt når jeg ser at køen ikke beveger seg på flere minutter..

   

  7. Jeg elsker å bake, det er så utrolig gøy, men det hender at jeg glemmer en ingridiens og så står jeg der med hodet i sanden.. For baksten ble ikke som gjennomtenkt. Gørr kjedelig, og utrolig irriterende!

   

  8. De fleste av oss handler inn varer fra nett, varer som kanskje er litt vanskelig å finne i butikk. Eneste ulempen med å handle på nett er at det tar så utrolig lan tid! Jeg har ventet på en vare siden august nå, og det irriterte meg så mye at jeg sendte firmaet en klagemail. Når jeg sendte mail sa de at varen var forsinket fra Nederland, og at jeg måtte vente litt til. Nå er det gått over de 21 virkedagene, som gjør meg ikke bare irritert men forbanna for at det ikke er komt i posten enda. Det blir nok et til klagebrev, for jeg skal ikke handle igjen hos dem! Jeg har til og med betalt.. Føler meg snyltet.

   

  9. Denne kjenner du deg vell igjen ved, jeg blir helt grønn av å ikke få til ting til slik jeg vil ha det.

   

  10. Siste ting jeg skal klage over er å kjøpe matvarer som går ut bare noen dager i etterkant. Jeg har opplevd flere ganger at matbutikker prøver å lure forbrukerne ved å sette matvarer med datoene som går ut først lengst fremme i rekken. Jeg var ikke obs på datoene på meieriprodukter og egg før dette skjedde med meg. Nå sjekker jeg alltid matvarenes dato før jeg legger dem i kurven. Finner jeg noe som går ut bare en dag etter eller på dagen så sier jeg klart ifra til buttikkens ansatte. Slik kan vi ikke ha det!

   

  Etter dette innlegget høres jeg sikkert ut som den megga som irriteres av alt. Neida jeg er jo ikke så gale.. joda, neida.. joda. men som tidligere nevnt så trengte jeg å få ut frustrasjonen min, og da tenkte jeg at det var en god måte å liste det opp i et innlegg for å påføre dere litt av det jeg føler på meg. Er det ikke det som er poenget med å blogge da? Å oppleve og å sette seg inn i det bloggeren skriver?
  Hehe, neida ikke ta meg seriøs på dette, men noen slike innlegg må man ha i blant. Nå når du er ferdig med å lese dette innlegget er jeg i fullt arbeid i praksisbarnehagen min. I dag er faktisk min siste dag i praksis for denne perioden før jul. Tenk at det allerede har gått 1mnd siden jeg startet i praksis! Disse ukene går så fort at jeg skulle tro at jeg bare var på andre uken! Jeg valgte å skrive dette innlegget dagen før da jeg som regel ikke har tid til å blogge fra 09-16.00. Jeg synes ikke det er noen skam i å skrive et innlegg på forhånd, jeg bruker jo tid på dem :)) Nei nå skal vi ikke snakke meg bort, men jeg har mange gode innlegg på lur, som jeg glede meg til å poste til dere!
  Vi blogges!

  - IK

  #irritasjon #irritert #frustrasjon 

  Instagram HER - Facebook HER - Snapchat ikskogen


  Forhåndskriver du innleggene dine? Eller mener du at innleggene skal være fresh?

  10 Kommentarer skjul

  Victoria Larsen

  12.10.2017 kl. 15:25
  Nye her jeg kjenner meg igjen i, hehe!! :-)

  Ingrid Kristine

  12.10.2017 kl. 21:05
  Victoria Larsen: Åhh gjør du? Så kjekt at jeg ikke er den eneste som irriterer meg over slike ting!

  lhschil

  12.10.2017 kl. 20:03
  Uff, kjenner mye til av dette! Åh, sånne parkeringsfolk kan ta seg en bolle, arrg : (

  Ingrid Kristine

  12.10.2017 kl. 21:04
  lhschil: Fortjener de egentlig den bolla da? Dilemma, haha!

  lhschil

  12.10.2017 kl. 20:07
  Uff, kjenner mye til av dette! Åh, sånne parkeringsfolk kan ta seg en bolle, arrg : (

  Victoria Larsen

  13.10.2017 kl. 01:40
  Å nei, det skal jeg si! Meg på en prikk ;-)

  Julie Storlien

  13.10.2017 kl. 17:59
  Enig i masse av dette haha :D

  Ingrid Kristine

  13.10.2017 kl. 22:22
  Julie Storlien: Bra å høre! :)

  Becca Alexandra

  15.10.2017 kl. 03:33
  Hahah, herlig innlegg :D Jeg både forhåndsskriver og har "ferske" innlegg :D

  Ingrid Kristine

  15.10.2017 kl. 14:45
  Becca Alexandra: Bra det falt i smak! :)) Jeg gjør det samme! Noen ganger må jeg forhåndskrive for å spare tid til andre nødvendige ting, men andre ganger føler jeg for å publisere der og da!

  Skriv en ny kommentar

  Om meg

  Ingrid Kristine

  Mitt navn er Ingrid Kristine, jeg er en jente på 20, født og oppvokst i Bergen. Jeg er en fulltidstudent, og på siden av dette liker jeg å blogge om meg og hva som foregår i topplokket mitt. Kontakt: ik97@hotmail.no

  Søk i bloggen

  Kategorier  Arkiv
  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no