hits

Tre.seks.fem

- Tanker / Meninger / Følelser -
 • 13.10.2017
 • Å KOMME UT AV "SKAPET" SOM BLOGGER..

  Jeg har lenge tenkt hvordan jeg skal formidle til venner og familie at jeg nå kan beskrive meg selv som en hobby blogger. En blogger som ikke kom til dem å fortalte det rett som det var, da jeg startet bloggen. Det føles nesten ut som en hemmelighet jeg bærer på, som ingen egentlig har noe med, men som man fortsatt har en trang til å fortelle om. Hvorfor føler jeg dette presset? Jeg jo ikke fortelle alle at jeg har en blogg, men selv om jeg ikke må, føler jeg at jeg burde. 

  Det er veldig få av vennene mine som vet om bloggen. Kanskje bare 5 stk til sammen, men ingen fler som jeg vet om. Jeg er ikke sikker på om de har troen på blogglivet jeg har startet, og dermed ikke følger med på den. Jeg vet ikke, jeg er ikke sikker, men de har aldri tatt bloggen min opp som et tema i ettertid. Når sant skal sies er jeg ikke avhengig av at folk som kjenner meg, og dem som kjenner meg best, skal lese om meg og mine tanker. Jeg har ikke behovet for at de skal klappe meg på skulderen og fortelle meg hvor bra gårsdagens innlegg var. Jeg har rett og slett ikke ønsket om at alle skal vite om bloggen min, selv om den er offentlig.
  Så hvorfor føler jeg en trang til fortelle om den da?

  For å se i det helhetlige bildet, så tror jeg at min indre bevisshet øsnker å være ærlig ovenfor meg selv, og alle som er i nærheten av meg. Jeg ønsker ikke at det å blogge skal være noe negativt, for jeg elsker det. Men jeg vet at mange mener å starte blogg og å drive med blogging er..teit, cringe, kleint.. you name it..

  Jeg har i hvert fall fått høre mye negativt om blogging og bloggverdenen av folk på utsiden. Folk misliker fort bloggere når de er ærlige og åpen om sine meninger, følelser og tanker når det kommer til et tema folk interesserer seg for. Så det er ganske så ironisk nå som jeg startet denne bloggen, nettopp fordi jeg ønsket å formidle mine egne tanker, følelser og meninger. 

  Som nevnt ovenfor ønsker jeg kanskje ikke at alle jeg kjenner vet om bloggen min, men det er ikke slik at jeg skjuler den for andre. Jeg har slengt ut direktelink til bloggen på instagram, slik at besøkende kan ta seg en titt om de ønsker, men jeg skriver f.eks ikke ut i det offentlige rom som facebook, instagram og eller snapchat at jeg har startet en blogg. Jeg vil påstå at jeg promoterer meg på en stille og diskré måte, slik at folk kan få sjokkere seg selv ved å finne ut at jeg blogger, så slipper jeg å mate dem med informasjon. 
  Jeg ønsker at dem som vet hvem jeg er og kjenner meg, skal få en naturlig overgang fra å tenke på meg som en vanlig jente på 20 år, til en vanlig jente på 20år.. med blogg.

  Jeg har bestemt meg for at blogging er noe jeg absolutt liker og gjerne vil fortsette med, til den dagen jeg er lei. Ingen skal få lov til å bestemme hva jeg skal gjøre og ikke gjøre med livet mitt. Det valget blir mitt, og ikke ditt.

  Til slutt vil jeg nevne at med dette innlegget mener jeg selvfølgelig ikke at jeg ikke ønsker at folk skal lese bloggen min, det hadde jo vært å skutt seg i leggen. Meningen bak innlegget er å vise at jeg ikke er så oppmerksomhetsyk av folk jeg kjenner på utsiden. Ingen behøver å lese bloggen min med mindre de vil. Jeg synes det er et viktig punkt, som alle burde respektere. Vi som blogger ønsker jo å formidle noe til dem som ønsker å lese om oss, men det hjelper ikke å presse dem til å lese bloggen med mindre de har interesse for bloggeren og bloggens tema konflikt.

  #tanker #følelser #meninger #egenmening #refleksjon 

  Instagram HER - Facebook HER - Snapchat ikskogen


  Hvordan formiddlet du til nære og bekjente da du startet opp din blogg?

  10 Kommentarer skjul

  Elisabeth

  13.10.2017 kl. 11:37
  I feel the same! Jeg har heller ikke behov for å pøse ut, og reklamere :)

  Ha en super dag!

  Ingrid Kristine

  13.10.2017 kl. 13:22
  Elisabeth: Nei, ikke jeg heller. I hvert fall ikke til dem jeg kjenner
  Takk det samme! :))

  Janne Haukom Breland

  13.10.2017 kl. 17:49
  Det er deilig å ha et sted der man kan dele tanker, meninger, hverdag,..ja hva enn man måtte ønske:-) Selv nevner jeg aldri for noen at jeg har en blogg, med tanke på fordommene andre har. Det er jo en hobby, og vi som synes det er gøy skal få lov til å bruke den som vi vil. Ønsker deg ei fin helg :D

  Ingrid Kristine

  13.10.2017 kl. 22:32
  Janne Haukom Breland: Jeg er så enig i det du skriver!
  Jeg ønsker jo å drive med dette, det er som at kilo etter kilo faller fra skuldrene når jeg får satt ord på hva jeg føler og mener. Den følelsen jeg føler på å få sagt det jeg mener er så fantastisk. Det er jo nettopp det, en hobby! En hobby man burde få lov til å nyte akkurat som man vil!
  Så vi får bare stå på slik vi gjør, og håpe på at det negative i bloggverdenen blir endret til noe positivt. :)
  God helg til deg også!

  liseiselin

  13.10.2017 kl. 23:42
  Jeg skjønner hva du mener! Veldig bra innlegg og flott skrevet :) Godt at ikke alle man kjenner skal grave seg inn i tankene sine som vi deler på bloggen eller andre historier. Jeg lagde meg en ny blogg litt også på grunn av at jeg hadde alt for mange fiender og folk jeg ikke "likte" som jeg viste satt å leste bloggen min, det var litt ubehagelig.Det er litt befriende å ha et sted som ikke alle vet om. Jeg har en egen facebook page til min blogg, men deler ikke noe på min offentlig profil. Nå er det en bedre følelse jeg sitter med når ikke ALLE vet om den.

  Jeg har forresten en helgens blogg konkurranse å går, som jeg trekker på søndag, meld deg gjerne på!<3 igjen, kjempebra skrevet!

  Ingrid Kristine

  14.10.2017 kl. 00:11
  liseiselin: Tusen takk Lise! Det betyr utrolig mye for meg å høre!
  Ja, så absolutt, det er noe i det å føle seg konfortabelt å dele tingene vi ønsker å dele! Når man sitter å stresser fordi man vet at så mange av familie og venner sitter å venter på å lese om deg, blir det fort forventningspress for å skrive ikke bare et bra innlegg, men et "innafor" innlegg. Noe som ikke virker støtende, noe som er greit å skrive om, og noe som ikke kan tolkes som din egen mening.
  Det har i hvert fall jeg erfart, at hvis bloggere har sin egen mening om ting, og publikum ikke er enig.. Ja da drøsser det inn med hat og trussler. Det er min verste frykt.

  Huff så utrolig leit å høre det! Jeg merket selv at du hadde slettet kontoen din, og var redd for at du hadde fått noen negative kommentarer som fikk deg til å avikle bloggen. Utrolig bra at du er tilbake igjen, og at du ikke har gitt opp!
  Jeg har selv en facebookside der jeg poster innleggene mine, men jeg inviterer ikke akkurat folk til den, haha! For da er jeg redd for at jeg går på smellen du erfarte!

  Åhh! Det skal jeg sjekke med en gang! Så utrolig gøy, og tusen takk! <3

  liseiselin

  14.10.2017 kl. 00:18
  Så koselig og høre at du syntes det er bra at jeg er tilbake. Det var nok litt av grunnen til at jeg slettet min forrige konto for at jeg fikk litt uønsket kommentarer, men det må man jo egentlig bare tåle når vi har en slik blogg som vi har her :) men det hjalp mye å opprette ny i et nytt navn!!

  Åh , da må jeg jo like facebook siden din! :) lettere og følge med når du poster nye.. jeg inviterer ikke folk fra vennelisten min jeg heller , haha. Ja ikke sant! Tenk på hva alle toppbloggerne går igjennom med hat og trusler, huff......

  Fortsatt god fredagskveld/natt til deg <3 klem

  Ingrid Kristine

  14.10.2017 kl. 00:32
  liseiselin: Det er vondt å høre at noen ikke kan beherske seg med respekt i kommentarfeltet.. Ja, du har jo forsåvidt rett, man må kunne forutse at man kan få hat når man blogger, men å godta det er ikke akkurat det enkleste. Jeg er vant med mye dritt fra før i oppveksten min, så jeg tåler en støyt, men å godta at det er "greit" eller at man bare må gå videre, er ikke alltid lett. For ja, man må jo absolutt gå videre, og man blir nok verre om man henger seg opp i det, men å mobbe over nett er bare så forbanna tragisk i mine øyne, at jeg begynner å lure på hva som får dem til å tro, at de kan hakke ned på meg.
  Jeg har enda ikke fått noe negativt mot meg, men nå som jeg har sagt det er jeg sikker på at et skudd kommer til å bli avfyrt, haha!
  Men nok snikksnakk om det!

  Ååh så utrolig hyggelig av deg <3 Ja det er som oftest enklere på den måten! Jeg har prøvd meg på bloglovin' også, men jeg må ærlig talt si at jeg ikke forstår meg helt på den siden, haha!

  Tusen takk snille deg! <3 Ønsker deg en riktig flott helg videre!

  Gnierfru

  14.10.2017 kl. 08:13
  Folk oppfører seg som rotter på nett , ikke bry deg. Du er veldig mer en bra nok som du er og supersøt.

  Ingrid Kristine

  14.10.2017 kl. 11:47
  Gnierfru: Takk for det :) Veldig hyggelig å høre!

  Skriv en ny kommentar

  Om meg

  Ingrid Kristine

  Mitt navn er Ingrid Kristine, jeg er en jente på 20, født og oppvokst i Bergen. Jeg er en fulltidstudent, og på siden av dette liker jeg å blogge om meg og hva som foregår i topplokket mitt. Kontakt: ik97@hotmail.no

  Søk i bloggen

  Kategorier  Arkiv
  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no